Wild Child Cacao heeft nieuwe machines nodig: crowdfund mee!

Published on 30 April 2023 at 11:07

Het zijn hele bijzondere tijden voor mijn kindje Wild Child Cacao! We zijn zo hard gegroeid dat we toe zijn aan een opschaling! We barsten bijna uit onze productie voegen en hebben we nieuwe machines nodig! Help je ons mee?

In slechts 3 jaar tijd is Wild Child Cacao uitgegroeid tot een winstgevend bedrijf met twee vaste productiekrachten en een trouwe klantenkring. Onze grootste verkoopkanaal is de webshop maar er is ook een groeiend aantal (online) conceptstores en café's die onze kleurrijke doosjes verkopen en onze cacao espresso serveren. 

Ons kleine bakkersoventje is leuk voor een beginnend chocoladebedrijf, maar meer dan 4kg per keer past er niet in! Het is nu dus echt tijd om de volgende stap te zetten en onze productielijn op te schalen met nieuwe, duurzame apparatuur. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

We hebben gekozen voor crowdfunding omdat onze 'cacao crowd' vanaf het begin af aan zo belangrijk voor Wild Child Cacao is! Ons bedrijf is de afgelopen drie jaar gegroeid door vooral mond op mond reclame. Wild Child Cacao heeft bestaansrecht door het vertrouwen en enthousiasme van onze klanten (en ja, hard werk van onze kant natuurlijk). Het voelt daarom meer dan logisch om ook nu vanuit deze "wild child tribe" door te kunnen groeien.

Je kunt supporten door een lening of door een van de speciale producten aan te schaffen die we speciaal voor deze funding hebben ontwikkeld.

 


«