5 krachtige getuigenissen van new age vrouwen die Jezus vonden

Published on 5 July 2023 at 13:51

Het laatste jaar stond mijn leven op zijn kop. Ik liet mijn oude spirituele praktijken achter me en werd Christen. Maar waarom? Ik ben niet de enige en deel hier 4 krachtige getuigenissen van vrouwen, die op zoek naar de ultieme waarheid, Jezus vonden.

 

1. De getuigenis van Lisanne

Ik ken Lisanne van de kerk BGDeVerbinding in Amsterdam, waar we samen gedoopt werden. Ze beoefende jaren lang tantra, yoga en meditatie en gaf retraites tot de dag dat Jezus aan haar verscheen.....

Lisanne: ¨Op dat moment vulde de kamer zich met de meest heilige aanwezigheid die ik ooit gevoeld heb".

2. De getuigenis van Eva

Een paar maanden geleden werd me gevraagd of ik mijn getuigenis wilde vertellen aan CVVandaagIk heb dit interview toen niet gedeeld omdat dat spannend vond. Ik vind alle mensen met wie ik deze praktijken heb beoefend in al die 20 jaar heel lief en ik wil niemand voor het hoofd stoten... Maar ja, toch voelt het belangrijk om het te delen!

Eva: "Daar zat ik dan met 20 jaar spirituele tools uit allerlei windstreken. Mijn kruiden, mijn liederen en al mijn New-Age tools die zogenaamd het kwade zouden moeten verslaan, het hielp allemaal niets."

3. De getuigenis van Raven (NPO)

In het programma nachtdieren komt Rianne een bijzondere vrouw tegen. Ze vertelt over hoe ze naar 10 jaar Santo Daime ceremomies en wekelijks ayahuasca drinken een zelfmoordpoging deed en uiteindelijk Jezus vondt.

Raven: "Ik kwam in zo'n ritueel een wezen tegen die zei i'k weet van al je problemen en ik kan je er ook van afhelpen. Jij gaat jezelf vermoorden.' En die kracht werd elke dag sterker "

4. De getuigenis van Naela Rose

Afgelopen winter dacht ik ff en kopje koffie te drinken met Naela in Amsterdam. Een kopje koffie werd uiteindelijk een gesprek van 6 uur! Haar verhaal was zo indrukwekkend! Naela liet haar occulte priesteressenleven achter zich om over de hele wereld over Jezus te getuigen..

Naela: "I came back from a yoga retreat that I co-hosted and I felt so empty and depressed that I started crying out to the universe. Give me the ultimate truth"

5. De getuigenis van Renske Herder

Renske is kunstenaar en heeft wel een Christelijke achtergrond maar ging elders opzoek naar waarheid met o.a. The Secret. Ze bekeerde zich dit jaar. Ik ken Renske niet maar haar getuigenis was zo puur, dat ik hem graag wilde delen.

Renske ""Ik heb gezegd iets in de trand van: ‘Ik geef mij over, ik weet niet meer hoe mijn leven eruit moet zien. Ik weet het niet meer, ik weet het niet meer. God openbaart u zich aan mij’ Ongeveer zoiets, ik weet het niet meer precies maar toen moest ik enorm huilen.

Meer lezen?
Volg @bevrijddoorjezus op Instagram voor vele getuigenissen in het Nederlands.