LEER CACAO TOEPASSEN VOOR JOUW HELINGWERK

1-day cacao training 

DE CACAO TRAINING
Voel je je aangetrokken tot het werken met cacao tijdens jouw heling werk? Dan heb ik deze dag ontwikkeld voor jou! Tijdens deze 1-day training neem ik je mee op reis door de magische wereld van chocolade. Van de cacaovrucht tot altaar. We beginnen met het maken van onze eigen ceremoniële cacao op traditionele wijze. Daarna drinken we de cacao in ceremonie en vertel ik je de do's en don't van het werken met cacao, de werkzaamheden van cacao en de ceremonie essentials.

Omdat ik werk in kleine groepjes van max. 4 deelnemers is er ruimte voor jouw persoonlijke vragen en wordt de dag aangepast naar behoefte. 

 

GIFT
De dag is inclusief een ceremoniële cacao bar van 500 gram van Wild Child cacao t.w.v. 42 euro!

 

JE BENT NODIG
Cacao werkt al eeuwen lang als een verbinder. Van hart en lijf tot mens. Mensen bij elkaar brengen in workshops en ceremonies, wordt de komende jaren ZO belangrijk.

We need you!

 

LEVENSWERK
Ik reisde de wereld af om met de oorsprong van cacao te verbinden. Het werd een doldwaas shamanistisch avontuur dat mijn leven compleet veranderde. Ik logeerde bij boeren op cacao plantages, leerde van Mexicaanse cacao mama's en gaf ceremonies met locals in de Amazone. 


STAY IN TOUCH
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende training & events: