DE KRACHT VAN DE CACAO CEREMONIE

WAT EEN CACAO CEREMONIE KAN LOSMAKEN
Voor veel mensen wordt/was/is een cacao ceremonie - naast yoga en mindfulness - de eerste kennismaking met proceswerk en leren luisteren naar wat er zich intern afspeelt. Ik verwacht dat de populariteit van cacao ceremonies in deze intense tijd alleen maar zal toenemen!

Alhoewel cacao een 'mild' medicijn is - in vergelijking met psychoactieve plantmedicijnen - kan een cacao ceremonie heel veel losmaken. De kracht van mama cacao wordt regelmatig onderschat!

Een goeie, veilige, cacao ceremonie heeft de potentie om vastgeraakte energie in beweging te zetten, en alchemische processen in gang te zetten die nog dagen / weken lang na kunnen ebben.

En dan wil je wel zeker weten dat degene bij wie je een cacao ceremonie volgt, jou kan dragen, de energie kan kanaliseren en weet wat er nodig is. Oftewel: een damn goeie spaceholder is!

VOEL JIJ DE ROEP VAN JE HART?
Woon dan zelf eens een cacao ceremonie bij. Voel je je aangetrokken tot het werken met cacao of wil je je relatie ermee verdiepen? Doe dan alsjeblieft je onderzoek, en een cacao training. Hoeft niet bij mij, mag wel. :))

Omdat veel lichtwerkers en helers in deze intense tijd de roep voelen naar cacao, en niet iedereen bij machte is om zelf af te reizen naar haar oorsprong, ben ik een jaar geleden mijn Cacao Training begonnen. Bedoeld als introductie met mama cacao en voor iedereen op het pad in service van de cacao spirit!

 

CACAO FACILITATOR WORDEN
Jouw unieke talenten en connectie met cacao zullen je leiden en laten weten wanneer je er klaar voor bent om cacao te delen.

Wil je echt ceremonies of cirkels gaan geven, of doe je dat al, dan raad ik mijn cacao Training Level 2 aan.

Doel: er voor te zorgen dat alle zielen die de roep voelen naar de pad van hun hart, veilig gedragen kunnen worden.

Deze training is er voor alle mooie mensen die mijn Level 1 hebben gevolgd en/of iedereen op het pad in service van de cacao spirit. 

Wie weet komt er zelfs een Level 3, want het is niet zomaar iets.

Werken met cacao… is een leerweg.

Die nooit eindigd…